Over ons

 

 

Leest u even mee. Verbist Advocatuur is een dynamisch kantoor waarbij waarden als onafhankelijkheid, integriteit en openheid centraal staan. Elke medewerker in ons kantoor staat voor deze waarden. Maar er is nog meer. 

Verbist Advocatuur is een onafhankelijk advocatenkantoor van gedreven en deskundige advocaten, dat inzet op onderlinge samenwerking, met vestigingen te Antwerpen, Limburg en de Kempen. Vanuit onze ervaring zoeken we samen met u naar de beste juridische oplossing.

Verbist Advocatuur investeert voortdurend in de opleiding en vorming van haar advocaten. Dit zowel op juridisch als op persoonlijk vlak. Wij geloven dat actuele kennis, ontwikkeling en persoonlijke vorming van uitermate belang zijn om u bij te staan en uw dossier optimaal te analyseren en te begeleiden.

Dankzij onze ligging is ons kantoor, zowel te Antwerpen als te Kessel, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. Zo worden niet alleen onze advocaten, maar ook u als cliënt aangemoedigd om de auto eens aan de kant te laten staan, en zo samen onze ecologische voetafdruk te verkleinen.